https://smedeneshus.dk/wp-content/uploads/2023/04/om-Leif-.pdf

Om Leif Mosegaard

Lokal forankring:
Jeg bor i Skjern sammen med min hustru Marta. Her har vi boet siden 1985. Jeg er revisor (autorisation deponeret i 2020). Jeg har været ansat i PwC fra 1977 til 2020. Min relation til Fonden ”Smedenes Hus” er, at jeg har været fondens revisor fra stiftelsen 15. juni 1991 og frem til 2020. Ud over mit bestyrelsesarbejde i Fonden ”Smedenes Hus” er jeg bestyrelsesmedlem i ITC, Lem.

Roller i bestyrelsen:
Jeg har stor erfaring i bestyrelsesarbejde i foreningsregi. Overordnet er jeg interesseret i udvikling og strategi. Jeg er god til økonomi, planlægning og projektstyring.

Særlige interesser:
Jeg vil arbejde for udvikling af Smedenes Hus. Huset er – og skal fortsat være – et aktivt samlingssted i Lem. Det være sig lokalhistorisk museum, erhvervsaktiviteter samt udstillings- og fritidsaktiviteter. Lem St. har en helt særlig erhvervshistorie, som verden omkring os bør kende.

Fritidsaktiviteter og lidt privat info:
Jeg dyrker motion i min fritid – p.t. er det mest løb på egen hånd.

Vores to børn er voksne og bor i henholdsvis Viborg og Aalborg.

er tekst