Lokal forankring:
Jeg flyttede til Lem St. i 2016, og bor sammen med Lene, som jeg har været gift med siden 1992. Jeg arbejder i økonomiafdelingen i det lokale elforsyningsselskab.

Roller i Bestyrelsen:
Jeg indtrådte i bestyrelsen i februar 2019. Min rolle i bestyrelsen er allround, bl.a. at være behjælpelig med de ting, som jeg mener er vigtige, for at få huset til at fungere, og for at skabe liv og aktivitet i huset, til gavn for området 6940.

Særlige interesser:
Jeg vil gerne være med til at fortælle den meget spændende historie som der knytter sig til Lem st., en historie der fascinerer en tilflytter som mig. Samtidig sætter jeg pris på de kulturelle aktiviteter som byen tilbyder, og fastholde dem i Lem st., så byens indbyggere kan få opleverser i deres eget lokalområde.

Fritidsaktiviteter og lidt privat info:
Jeg bruger min fritid på familien, børn og børnebørn, men spiller også af og til lidt på mit trommesæt, hjemme i øvelokalet.