Kontakt:
Tlf.: 40407852
Mail: udlejningprivat@smedeneshus.dk

Lokal forankring:
Jeg flyttede til Lem i 1989, er gift med Erik, uddannet pædagog og arbejder på Lem St. Skole.

Roller i Bestyrelsen:
I Fonden Smedenes Hus varetager jeg sekretæropgaver som at skrive referater, booke lokaler ved udlejning og bestille diverse varer. Desuden organiserer jeg rengøringsopgaver og fremvisning af Smedenes Hus.

Særlige interesser:
Jeg har været med i bestyrelsen siden 1992 og brænder særligt for Smedenes Hus som et sted, hvor man kan se, hvordan Lem har udviklet sig til den industriby, den er i dag, selve byens DNA.
Jeg ser huset som et sted med mange muligheder og plads til både erhverv, foreninger, privat udlejning og forskellige aktiviteter. Derfor vil jeg arbejde for en atmosfære, hvor alle brugere af huset føler sig velkomne og godt tilpas.

Fritidsaktiviteter og lidt privat info:
Jeg er en del af Lem Boldklubs bestyrelse, dyrker forskellige former for motion, er instruktør på et børnegymnastikhold og i motionscenteret.
I flere år har jeg været en del af Lem Revyen, hvor min vigtigste rolle er at finde eller sy kostumer til de personer, der står på scenen.
En stor del af vores fritid tilbringer Erik og jeg sammen med vores dejlige børn og børnebørn.