Kontakt:
Tlf: 3016 6888
Mail: smedeneshus@smedeneshus.dk

Lokal forankring:
Jeg har boet i Lem St. siden 1994 sammen med min hustru. Jeg arbejder til daglig i Ringkøbing-Skjern Kommune som projektleder.

Roller i Bestyrelsen:
Jeg er formand for bestyrelsen. I den egenskab er min vigtigste rolle at koordinere de udviklingsaktiviteter, som vi har sat i bevægelse. Vi ønsker som bestyrelse at modernisere huset og invitere nye aktiver indenfor til gavn for området 6940 – og for hele Vestjylland. Jeg er i min egenskab af formand også bestyrelsesmedlem i ITC (Industrial Technology Center), som bor i Smedenes Hus.

Særlige interesser:
Jeg brænder særligt for, hvordan vi bringer mere aktivitet ind i huset – det være sig både erhvervsaktiviteter og udstillings/fritidsaktiviteter. Denne vekselvirkning vil skabe nyt liv og en god atmosfære i huset. Vi har en helt særlig erhvervshistorie i 6940 Lem St, som verden omkring os bør kende – også internationalt.

Fritidsaktiviteter og lidt privat info:
Jeg elsker at dyrke motion i min fritid – gerne på cyklen med medlemmerne i TEO – (Team Easy On, Lem Cykelklub).
Vores børn er voksne og bor i Århus med hver deres familie, hvilket betyder, at jeg også har fået børnebørn.