Lokal forankring:
Jeg bor lige over for Smedenes Hus i Bredgade 76. Her bor jeg sammen med min hustru og vores to piger. Min hustru og jeg arbejder på Ringkøbing-Skjern Museums hovedkontor Bundsbæk Møllegård i Dejbjerg. Jeg er museumsinspektør med fokus på frivillige og frivillighed i kulturarven. Jeg er uddannet Historiker. Jeg er opvokset på gården Gammelgård – Vesteragervej 4 i Dejbjerg.

Roller i Bestyrelsen:
Jeg har fået opgaven at initiere gentænkningen af museumsdelen i Smedenes Hus. Sammen med bestyrelsen og lokalområdet ønsker jeg at udvikle en ny form for formidling af byens smede- og erhvervs-fortælling fra 1800-tallet og til i dag.

Særlige interesser:
Jeg brænder særligt for, hvordan vi får fortalt de vigtige historier om nutid og fortid i Lem Stationsby. At få involveret så mange som muligt i stedets virke for den lokale identitet og stolthed.

Fritidsaktiviteter og lidt privat info:
Jeg er formand for Historisk Samfund for Hardsyssel som bl.a. udgiver Hardsyssel Årbog og Hardsyssels Tidende.
Jeg er aktiv i kirke og missionshus i Dejbjerg – hvor jeg også sidder i menighedsrådet.